Világszerte elismert légtérfertőtlenítő, már hazánkban is!

A VirusJet-ről

A VirusJet felgyorsítja a fertőtlenítés folyamatát, sokkal biztonságosabbá és hatékonyabbá teszi azt, mint más megoldások. A VirusJet száraz köddé porlasztja az „All in One”  fertőtlenítőszert, amely egyenletesen bevonja a felületeket anélkül, hogy azokat átnedvesítené, így használat után nincs szükség további tennivalóra.

Szabadalmaztatott Venturi-diffúziós fúvókák biztosítják  a fertőtlenítőszer érintkezésmentes kijuttatását anélkül, hogy kezelt helyiségben bármit el kellene mozdítani, vagy a készüléket át kellene helyezni működés közben.  Az egyik legerősebb és leghatékonyabb ULV (Ultra Low Volume) ködképző / porlasztó készülék a piacon.

JOBB, MINT MANUÁLISAN

A szakértők egyetértenek abban, hogy a környezeti felületek gondos tisztítása és fertőtlenítése a hatékony fertőzés megelőzési programok elengedhetetlen eleme. A kórházakban a hagyományos kézi tisztítás és fertőtlenítés azonban gyakran nem optimális.

GYORS ÉS HATÉKONY

A Virusjet készülék segítségével gyorsan és hatékonyan nagy területet fertőtleníthet, legyen szó iskoláról, kórházról, patikáról vagy akár a saját otthonáról.

ÉRINTÉSMENTES

Az „érintésmentes” technológiákról bebizonyosodott, hogy csökkentik a felületek bakteriális szennyeződését. A felületek kézi fertőtlenítése a jelenleg rendelkezésre álló fertőtlenítőszerekkel nem eléggé hatékony, ezért újabb  fertőtlenítési eljárások bevezetésére van szükség, különös tekintettel a COVID19 járványra.

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

Gyors, hatékony és környezetbarát technológia.

A koronavírus elleni harc egyik leghatékonyabb eszköze, amely képes baktericid, virucid és  fungicid  hatású fertőtlenítő oldatot  4-6 mikron nagyságú (ULV) részecskékre porlasztani, amelyek a méretükből adódóan a légtérben lebegve fertőtlenítik a levegőt és a környezetet. 

+

A koronavírus ellen kiemelkedően hatékony, levegőben lebegő fertőtlenítő megoldás 4-6 mikron méretű részecskékből száraz ködöt képez.

+

Kicsi, modern és innovatív megoldás, mely rövid idő alatt elkészül, kényelmesebb használatot biztosítva a felhasználók számára.

A VirusJet használatának előnyei

A VirusJet az „All in One” fertőtlenítő oldat felhasználásával száraz ködöt képez, amely fertőtleníti a levegőt és a felületeket. 

Foltmentesen szárad – biztonságosan használható a környezetünkben leggyakrabban megtalálható  fém, műanyag, bőr, fa, üveg vagy kerámia felületeken.

Használat után nincs szükség utókezelésre.

Szabadalmaztatott Venturi-diffúziós fúvókával rendelkezik, amely lehetővé teszi az „All in One”  fertőtlenítőszer egyenletes és biztonságos kijuttatását  a kezelt területre, beleértve azokat a helyeket is, amelyek elérhetetlenek voltak eddig!

50ml folyékony hatóanyag segítségével 3 perc alatt 50m3 terület fertőtlenítését teszi lehetővé.

Könnyű, kompakt és igen gyors és gazdaságos üzemeltetést biztosító eszköz.

Könnyen használható

Az eszköz használatához nem szükséges külön szakképesítés. Csupán annyit kell tenni, hogy kiválasztja az eszközön a fertőtleníteni kívánt terület méretét és elindítja a programot.  Az eszköz ezt követően 15 másodperces biztonsági időszakot hagy a helyiség biztonságos elhagyására, majd megkezdi a fertőtlenítő programot. Nem igényel sem műszaki, sem elektronikai szakértelmet.

Az alapvető biztonsági előírások ismerete azonban szükséges a használatához. A program az indítás után nem igényel emberi közreműködést. A terület fertőtlenítése után a készülék automatikusan leáll, majd 20-30 perccel később (terület méretétől függően) visszatérhet a helyiségbe.

Tanúsítványaink

A VirusJet minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik

DIN EN 1040
EN 1275
EN 14476
DIN EN 1276
DIN EN1650

DIN EN 13697
DIN EN 14561 + 14562
DIN EN 13727
DIN EN 13624
ASTM E2180

AIRBUS AMS1451B,
AIRBUS AMS1452B
BOEING D6-7127
BOEING D6-17487