Gyakori kérdések

Az  ULV 4-6 mikron (μm) átmérőjű, ultra alacsony térfogatú (ULV) cseppekből álló száraz  ködöt jelent.

24 hónapos globális garanciát vállalunk a VirusJet eszközökre.

A hagyományos permet kifújó készülékek nagyobb cseppméreteket permeteznek 100-200 mikron között, ami a felületeket átnedvesíti, vizes hatást eredményeznek. Felhasználás után szükséges a felületeket szárazra törölni. A VirusJet a fertőtlenítőszert 4-6 mikron méretűre porlasztja, miközben a felületet szárazon marad. Ezek az ULV méretű cseppecskék, a méretükből adódóan lebegnek a levegőben és a VirusJet turbinái eljuttatják a helyiség minden apró szegletébe, hogy ott a fertőtlenítő hatást elérje.

Az eszközt nem szállítjuk vegyszerrel. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy hogyan tudja beszerezni a az “All in One” fertőtlenítő termékcsaládot. 

Azok a veszélyes mikrobák, mint a vírusok, gombák és patogén baktériumok, amelyek hosszú ideig tartózkodnak a felszínen és a levegőben, elsősorban az állatokat és embereket érintő betegségekkel való érintkezés legfőbb okai, különösen most újrafertőzéssel és keresztszennyeződéssel. A vizsgálatok azt mutatják, hogy a fertőtlenítőszerek és biocidek száraz ködön keresztül történő alkalmazása jelentősen csökkenti az életképes fertőző kórokozók számát mind a levegőben, mind a felületeken. A Virusjet ULV mikrocseppeket állít elő, amelyek az alkalmazás után körülbelül 10 percig lebegnek a levegőben, és elérik a leginkább elérhetetlen részeket, ahol a hagyományos tisztítás vagy permetezés nem érhető el. * A helyiségbe történő újbóli bejutáshoz kérjük, olvassa el a biztonsági utasításokat.

Ne használjon gyúlékony vegyszereket a készülékben.

Távolítsa el a gyermekeket, háziállatokat és fedetlen ételt a kezelendő területről. 

Tartsa a terméket gyermekektől távol, például zárt szekrényben vagy fészerben. 

Tanítsa meg a gyerekeket, hogy ne nyúljanak a növényvédő szerekhez és más háztartási vegyszerekhez. 

Tartsa távol nyílt lángtól a VirusJet készüléket.

Bármely vegyi anyag permetpára belélegzése káros lehet az egészségre. Ezeknek a termékeknek a biztonságos használata megköveteli, hogy mindenki, beleértve a háziállatokat is, elhagyja a kezelt teret és bezárja az ajtókat a VirusJet elindítása után.

Helyezze a készüléket a szoba hozzáférhető és nyitott területére, válassza ki a szoba térfogatát, nyomja meg a Start gombot, és hagyja el a helyiséget. A készülék 15 másodperc késleltetés után indul, a fertőtlenítő ciklus végén automatikusan leáll.

A légköbméter kiszámítása az fertőtlenítendő helység hosszának, szélességének és magasságának szorzatával történik. Például, ha a helység hossza, magassága és szélessége 2,3 méter, 1,4 méter és 2 méter, a helység térfogata 2,3 X 1,4 X 2,00 = 6,44 m3.

Maradt még kérdése?

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik igyekeznek a lehető leggyorsabban válaszolni!

Gyors, gazdaságos és környezetbarát technológiai innováció.

A koronavírus elleni harcban bevethető egyik leghatékonyabb eszköz

+

A koronavírus ellen kiemelkedően hatékony levegőben lebegő fertőtlenítő megoldás 4-6 mikron méretű száraz ködöt képez.

+

Kicsi, modern és innovatív megoldás, mely rövid idő alatt elkészül, kényelmesebb használatot biztosítva a felhasználók számára.

Tanúsítványaink

A VirusJet minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik

DIN EN 1040
EN 1275
EN 14476
DIN EN 1276
DIN EN1650

DIN EN 13697
DIN EN 14561 + 14562
DIN EN 13727
DIN EN 13624
ASTM E2180

AIRBUS AMS1451B,
AIRBUS AMS1452B
BOEING D6-7127
BOEING D6-17487